Ty nejlepší věci jsou někdy ty nejkontroverznější. Napadlo by Vás někdy, jak vznikají ty nejluxusnější věci? Například tolik oblíbená cibetková káva. Své jméno dostala po malé šelmě, která s ní umí hotové zázraky. Jedná se o zvíře, které se jinak živí masem. Když ale najde nějaký dobře vypadající a kvalitní zrnko, sní jej, jako dezert. Zrna pak v jejich břichách fermentují a obohacují se o důležité enzymy. Zrno je poté vyloučeno přirozenou cestou a čeká, až jej najde sběrač. Tito sběrači se musí prodírat nízkými keři. Je to práce jistě složitá. Za ta léta působení si ale sběrači vyvinuli pozorovací smysl a tyto malé šelmy dokážou stopovat a sledovat. Poté zrna oplachují v horských tůních. Dále následuje pražení.
Nápoj stvořený pro bohy
Pití, které není pro každého, si možná získá i Vás. Lidé, kteří jej popíjejí tvrdí, že má zajímavou chuť, která jim připomíná chuť i vůni švestek. Zdalipak bude lahodit i Vašim chuťovým pohárkům? Zrna můžete darovat i jako zajímavý a nápaditý dárek, nebo si je můžete pořídit, abyste ochutnali něco neobvyklého.